MATTIASMEDIA tilbyder en bred vifte af produkter og kan udvikle materialer indenfor utallige områder som for eksempel webdesign, tryk og reklame.
Skal du bruge en hjemmeside, et nyt banner, en visuel identitet eller en anden grafisk opgave, så er dette virksomheden du søger - den bedste løsning for hver enkelt kunde.
MATTIASMEDIA tilbyder desuden support til privatpersoner og mindre firmaer indenfor et væld af produkter og områder - se nærmere under menupunktet Support.
WEB
Skal du bruge en hjemmeside eller et redesign af den eksisterende? Vil du have et banner eller en anden type opdatering af dit site? Alle former for web-løsninger kan udformes. Alt efter kundens eksklusive ønsker. Tag kontakt for at få et uforpligtende tilbud - det er nemt og enkelt.
LOGO
Har du startet nyt firma eller trænger dit eksisterende logo til en opfriskning? Udarbejdelsen af et logo handler om meget mere end det grafiske udtryk: hvad er logoets budskab? Til hvem henvender man sig? Hvilken reaktion ønsker man at opnå hos betragteren? De bedste værktøjer og den kreative sans findes her.
PAPERLINE
Ønsker du mere fokus på din virksomhed eller vil du have et helt unikt strejf udadtil? En flot og distinkt paperline skaber en flot ramme og et positivt, proffesionelt indtryk af din virksomhed. Din paperline illustrerer og fortæller mere end du tror, så tag skridtet allerede i dag og overrask dine kunder næste gang.
REKLAME
Skal du skabe opmærksomhed og interesse omkring dit produkt, gælder det om at fange målgruppens interesse. Reklamer kan forekomme mange steder: på nettet, i avisen eller ved det lokale busstopsted. Fang din målgruppe og dine forbrugerers opmærksomhed – både direkte og i deres underbevisthed.
TRYK
Skal en produktpræsentation suppleres med en tryksag eller skal du bruge en brochure? Her skabes alle former for tryksager og forløbet fra idé til produkt og helt frem til afslutningsfasen hos trykkeriet, håndteres med omtanke. Lad os i fællesskab lave den tryksag som opfylder netop dine krav og ønsker.
3D
Har du brug for at øge opmærksomheden omkring dit produkt med en ekstra dimension, så er 3D en glimrende måde at gøre det på. Selv små 3D-objekter kan skabe den store forskel. Kom gerne med egne idéer og lad os opbygge et virtuelt univers i form af logo, objekter eller en animation i spændende 3D udformning.
MEDIE
Er du træt af de begrænsede muligheder i Microsofts® Powerpoint® eller ønsker du blot at profilere et produkt eller din virksomhed på en anden og mere nytænkende måde? Ved hjælp af de bedste programmer på markedet indenfor multimedieproduktion, skabes et professionelt produkt i ny og lækker design.
DESIGN
Går du rundt med en god idé, men kan ikke selv udføre den? Kom med dine tanker og lad os se på mulighederne. Her findes værktøjerne samt den grafiske kunnen og erfaring til at konkretisere løsninger. Alt kan skabes ud fra kundens ønsker. Tøv ikke med at tage kontakt og få et uforpligtende tilbud indenfor kort tid.