Har du problemer med computeren, skal du købe nyt udstyr eller har du brug for råd og vejledning i forbindelse med elektronikartikler? MATTIASMEDIA har flere års erfaring og interesse indenfor næsten alle aspekter af elektronik og kan derfor vejlede og finde den rette løsning for netop dig.
Hos MATTIASMEDIA er der konstant fokus på kundens behov og intet andet.
Elektronikmarkedet er uoverskueligt: varierende priser, mange forskellige mærker og uforståelige specifikationer; det er kort sagt vanskeligt at være en almindelig forbruger. Hvor skal man starte og hvornår ved man at man vælger det rigtige?
Hos MATTIASMEDIA kan du være sikker på de bedste råd. Her vælges kun kvalitetsprodukter, hvad enten du skal købe en ny computer til dig selv eller det er tid til at investere i et fremtidssikret fladskærmsfjernsyn til stuen.
Kort sagt: Support af høj kvalitet til en rimelig pris!
HARDWARE
Skal du opgradere din gamle computer eller er det tid til at finde andre nye dele? Markedet for hardware er omfattende og vanskeligt at overskue for de fleste. MATTIASMEDIA bruger kun kvalitets komponenter og kender, efter flere års erfaring på området, de vigtigste forskelle når komponenterne skal udvælges.
SOFTWARE
Driller dit nyindkøbte stykke software eller har du brug for råd og vejledning til køb af nyt? Markedet tilbyder uoverskuelige muligheder indenfor en og samme kategori og det kan være svært at se den vigtige forskel på to tilsyneladende ligeværdige produkter. MATTIASMEDIA finder det bedste software til netop dit behov.
SYSTEM
Skal du købe nyt computersystem og er i tvivl om for eksempel den lokale PC-forhandler giver dig det optimale og rette produkt? MATTIASMEDIA samler og sætter hvert enkelt system sammen i hånden ved hjælp af kvalitetskomponenter. Dette sikrer dig den bedst mulige opsætning og et 100% optimeret system.
BÆRBAR
Skal det være stort eller småt? Skal det være lydløst eller med en høj ydelse? Markedet for bærbare computere er eksploderet de seneste år og de fikse bærbare er nu mere populære end de stationære computere. MATTIASMEDIA vil finde den bærbar som passer bedst til dig og dit budget - stort som lille.
NETVÆRK
Ønsker du at koble familiens computere sammen, søger du en trådløs forbindelse eller driller netværket igen? Sikkerheden har højeste prioritet ved trådløse netværk, men hvordan fungerer det egentlig? MATTIASMEDIA opsætter trådløse og kablede netværk, finder de bedste enheder og sikrer dig et stabilt netværk.
MONITOR
Skal du købe ny computerskærm, men kender ikke definitionen på dpi, ms og cd/m²? MATTIASMEDIA kender mærkerne, priserne og ydelsen og kort sagt hvilket produkt som vil passe dig og din computer bedst - det rette valg til dit personlige behov ved computeren.
LCD TV
Markedet for fladskærme udvikler sig hele tiden og digitalt HDTV er lige om hjørnet. Hvad betyder det for dig og mig? Konkret og dybdegående viden er yderst vigtig i valget af et LCD-TV, hvad enten det er til stuen eller køkkenet. MATTIASMEDIA hjælper dig forstå specifikationerne og at finde fladskærmen som netop du søger.
PLASMA TV
TV'et er ikke kun et samlingspunkt for familien, men er også blevet et møbel som, i de fleste tilfælde, skal integreres og passe sammen med hjemmets øvrige indretning. Få hjælp fra MATTIASMEDIA med en oversigt over mulighederne, uden at det går ud over det gode billede, den flotte lyd og det lækre design.
PROJEKTOR
Skal billedet være rigtigt stort, men stadig ikke miste helhedsoplevelsen, så er det vigtigt med en konkret viden om projektorernes forskellige specifikationer. Den rigtige biograffornemmelse kan sagtens opnås derhjemme, men man skal kunne skelne imellem et godt og et dårligt produkt. MATTIASMEDIA ser forskellen.
DVD / BLUERAY / HD-DVD
Afspilleren har, hvis resultatet skal blive optimalt, lige så stor betydning som selve fjernsynet. Imellem disse trækkes ledningerne og valget af korrekt indgang på fjernsynet er en yderst vigtig faktor. Hvori ligger forskellen mellem Composite, DVI og HDMI? MATTIASMEDIA ved dette og kender vejen til den bedste løsning.
HIFI / LYD
Lyden er mindst lige så vigtigt som billedet; hvad enten det gælder foran fladskærmen i stuen eller ved computeren. Kvalitetsprodukter findes til rimelige priser, men det gælder om at kunne omsætte forventninger og krav, og tilpasse dem til dit personlige budget. MATTIASMEDIA har den brede viden der behøves.
Har du brug for hjælp i forbindelse med andre produkter eller kategorier, så skal du ikke tøve med at kontakte MATTIASMEDIA med dine spørgsmål eller problemer (se forskellige muligheder under Kontakt) - husk at alle tilbud er uforpligtende hver eneste gang!