Her finder du webbaserede opgaver som er blevet lavet igennem tiderne. Denne side indeholder de udarbejdede hjemmesider.
IMPULS MOTIONCENTER INTRANET 2.0

Nye funktioner, mere luft og enklere navigering var kodeordene i udviklingen af Impuls Motioncenters nye Intranet, som blev laver fra bunden af. Nye AJAX funktioner hjælper på brugervenligheden og giver yderligere muligheder til fortsat udvikling i fremtiden.
BRYLLUP-FOTO v2

Mere fokus på billederne var kundens ønske under designfasen af bryllup-foto.dk's nye udseende, der resulterede i at lade fotografierne fremtræde på en sort baggrund for at lade farverne fremtræde bedre, samt give mere ro til øjnene.
HOFF CONSULTING

En ændret forretningsstrategi var første led i Hoff Consultings nye satsning på nettet, som var en haste opgave leveret efter få dages arbejde af undertegnede. Uddarbejdelsen af et logo var først process og hjemmesiden blev tilpasset efter dette faktum med henblik på farver og design.
PEOPLEWARE

Som led i en ny visuel identitet, skulle Peopleware have en ny hjemmeside til information omkring virksomheden, deres softwareløsninger og konsulenterne. Efter uddarbejdelsen af det nye logo, blev hjemmesiden lavet for at komplimentere farver og den nye stil som er mere enkel, men stadig fremtrædende i alle henseender.
IMPULS MOTIONCENTER v2

Efter næsten tre år med stor succes, var det tid til et redesign af Impuls' hjemmeside, så den ville se friskere ud og indeholde flere funktioner. Et rundere og knap så hvidt design blev udarbejdet i løbet af efteråret. Hjemmesiden var et led i en mere konkret designidentitet i fremtiden.
PRINTSTATION

Printstation har oplevet en stor succes siden det seneste webprojekt og ønskede derfor at redesigne og optimere hjemmesiden i forbindelse med en logo-opdatering. Det nye design blev lavet efter kundens ønsker og sitet fremstår idag langt mere professionelt og imødekommende end før.
FOTOGRAFERNE PUREPICTURES

Gutterne bag PurePictures ønskede et websted hvor de kunne vise sine fænomenale fotografier og derved få opgaver igennem mediet samt udnytte de mange muligheder. Ved at kombinere sitet med SimpleViewer, gjorde vi sitet nemt at opdatere uden at svække på helhedsindtrykket.
FOTOGRAF MICHELLE BEA

Som et led i at skaffe flere kunder, ønskede kunden et website som kunne fremvise de mange, gode billeder, som hun samtidigt selv ville være i stand til at udskifte efterhånden. Jeg løste opgaven indenfor en meget strem deadline og det tilfredsstillende resultat kan ses på linket.
FOTOGRAF ULLA LEMBERG

I forbindelse med lanceringen af en ny udstilling på Malmö Museum i Sverige, samt en kommende tour i USA, ønskede Ulla Lemberg et site indeholdende informationer om hendes arbejde, formålet og diverse billeder fra selvsamme serie.
PRINTSTATION DANMARK

Da Printstation startede op som selvstændigt franshise selskab, blev navn og logo skiftet ud og derfor var der bud efter et nyt site. Muligheden for selv at kunne opdatere siden var et krav og sitet blev udviklet på meget kort tid, da nye samarbejdspartnere ventede spændt.
FUNFIT

Impuls' søsterside fik samme opdatering implementeret kort tid efter hovedsitet og det resultatede i en side som gav de nødvendige informationer og muligheder der var blevet fremlagt. Sitet er lavet på samme template som tidligere for at give det nødvendige tilhørsforhold.
IMPULS MOTIONCENTER INTRANET

I forbindelse med udviklingen af Impuls' nye hjemmeside, blev idéen om et Intranet til personalet skabt og ønsket blev lagt på bordet. Udviklet i php og med mulighed for interaktivitet, blev Intranettet skabt og skaber oversigt over kontakter og interne beskeder mm.
IMPULS MOTIONCENTER

Impuls ønskede et redesign af deres eksisterende hjemmeside efter en omfattende renovation af centerets faciliteter. Sitet skulle udstråle seriøsitet og brugervenlighed og blev koblet sammen med logoets eksisterende farver og udtryk, for at skabe en rød tråd igennem sitet.
BRYLLUP-FOTO

Ole Bjørk, manden bag bryllup-foto.dk, mistede sin webdesigner midt i forløbet og ønskede sitet færdiggjort og opdateret efterfølgende. Opgaven blev løst og arbejdet fortsætter fortsat, da kunderne bliver ved med at være modeller i fremragende fotos på deres store dag.
SUNTANCLINIC

I forbindelse med en eksamensopgave på studiet, blev SuntanClinic udnævnt til at skabe fundamentet for en ikke-fiktiv konstruering af en visuel profil til en virksomhed. Sitet er blot en enkelt del af den store helhed, men resultatet blev så godt, at den fortsat figurerer på nettet.
HUSKOMPAGNIET

Under en flytning af virksomhedens fysiske arbejdsplads, var der brug for en profilering via nettet og opgaven blev stillet umiddelbart efter. Resultatet blev en enkel hjemmeside med de nødvendige informationer om firmaet, samt mulighed for at bestille et fysisk katalog via posten.
VIRUM GYMNASIUMS ELEVSIDE

Som studerende på Virum Gymnasium, startede undertegnede en billed-side efter den årlige Gallafest på skolen. Successen blev så stor at der var basis for en større side for alle skolens elever og har idag udviklet sig til en side med over 50.000 billeder som vokser stødt uge efter uge.
COPENHAGEN COUNTERSTRIKE CREW

Som fritidsbeskæftigelse i internetmiljøet, blev sammenslutningen dannet og det gav muligheden for at udvikle et website med informationer og andre nyttige ting om klanen cccrew. Sitet blev designet enkelt med fokus på den røde farve og de elementer som definerer spilindustrien.
PROFILBYG

Det første seriøse site blev lavet for mange år tilbage, men resultatet var tilfredsstillende efter omstændighederne og bliver stadig brugt denne dag. Endnu en enkel side med informationer omkring virksomheden og dens muligheder, i forbindelse med profilering på nettet var formålet.