MATTIASMEDIA er en enkeltmands-virksomhed som blev etableret d. 1 december 2006. Formålet er, at tilbyde en bred vifte af produkter indenfor design, web og grafik samt at yde support på en lang række områder. Professionel vejledning tilbydes også ved indkøb af elektroniske produkter og datasystemer.
MATTIASMEDIA tilbyder en høj service og individuel support på adskillige områder og henvender sig både til private og virksomheder. Produktioner indenfor reklame, design og web er af nogle af de mange områder som dækkes og hvor slutproduktet bliver det bedst tænkelige resultat - hver eneste gang.
MATTIASMEDIA er kvalificeret til at professionelt vejlede i forbindelse med kommende køb af elektroniske produkter, samt at finde frem til eksklusive, optimale løsninger. Hver kunde er en unik kunde.
Virkomheden indehaves af Mattias Christoffer Hardrup, kandidat i "Digital design og kommunikation" fra IT-Universitetet i København, som betegnes cand.it (Master in Information Technology). Tidligere baggrund for den grafiske erfaring stammer fra en to-årig "Multimediedesigner"-uddannelse (2005) samt en ét-årig "Overbygning i Markedsføring" (2006) fra Høgskolen i Buskerud, Norge som i sidste ende resulterede i en "Bachelor i Multimediedesign med specialisering i Markedsføring" - konkrete punkter i de ydelser der bliver tilbudt igennem virksomheden.

Mattias Christoffer Hardrup